Holland Kat Talent

Website die wel snorrr zit

Bij Holland Kat Talent, een contest van Whiskas, gaat het om talenten van katten.

Als een kat honger heeft, zal dat niet ongemerkt aan je voorbijgaan! Ze heeft talloze trucjes om je aandacht te trekken en om je over te halen haar voerbakje te vullen. Is jouw kat daarin misschien wel de meest onweerstaanbare kat van Nederland? Pak dan snel je videocamera en leg het vast!
Website Holland Kat Talent

Je kunt zelf een video van je kat uploaden, maar ook video’s van anderen bekijken en erop stemmen. En er zitten een hoop grappige en talentvolle katten tussen:

Nog tot 4 juni kun je je video uploaden of op jouw favoriete video stemmen!

Dit is een vrijwillig bericht over Holland Kat Talent. Topkatten heeft geen banden met Whiskas/Mars.

Jouw website ook in de categorie “website die wel snorrr zit”? Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar danielle[at]topkatten.nl. Wel even de [at] in @ veranderen! De website moet relevant zijn voor kattenliefhebbers.