Goed nieuw voor fans van Simon’s Cat!

Ken je hem nog, Simon’s Cat? Het begon met video’s op YouTube, waarin de tekenaar allerlei grappige en realistische situaties met Simon’s Cat liet zien. Naast de video’s verscheen er ook een boek met prachtige tekeningen van Simon’s Cat. Er is nieuws: er komt snel een nieuwe video!

Nog meer nieuws: er is ook een webshop geopend met allerlei items van Simon’s Cat, en een tweede boek is in de maak! Dat blijkt uit een erg leuk interview met Simon Tofield – de bedenker en tekenaar van de kat.

Zo laat hij weten dat hij nu met die nieuwe video bezig is, maar waar die over gaat…? Dat wil hij niet loslaten. Maar “het zal iets zijn waar elke katteneigenaar zich in kan herkennen. Nog meer dan Fly Guy“, aldus Simon. Het duurde zo lang voor de nieuwe film, omdat hij veel werk heeft verricht voor het tweede boek van Simon’s Cat.

Ook zijn er nieuwe producten van Simon’s Cat, waaronder een agenda en kalender voor 2011. “Die zitten zovol met nieuwe tekeningen dat ze bijna kleine boeken op zichzelf zijn”. De kalender en agenda komen in oktober dit jaar uit. Het tweede boek gaat in het Engelse “Beyond the Fence” heten, achter het hek. De meeste actie gaat dit keer buitenshuis plaatsvinden. Wat doen katten als ze buiten het zicht van hun eigenaar zijn?

Beeldmateriaal: Simon’s Cat