Deze kat overleefde een autoritje van 80 km… onder de motorkap

kat-uit-motorkapAls katten negen levens hebben, dan heeft deze Amerikaanse kat er al een paar verspeeld… Hij zat vast onder een motorkap en wist een autoritje van 80 kilometer te overleven. De bestuurster van de auto wist niet dat de kat onder de motorkap zat.

Toen ze onderweg bij een tankstation stopte, hoorde ze een kattengeluid bij de auto, maar ze wist niet waar het vandaan kwam. De volgende dag liet ze een monteur naar de auto kijken, die de kitten onder de motorkap vond. “We haalden ‘m eruit en gaven hem aandacht, een beetje melk en een worstje”, vertelt de monteur bij WCTV. De kitten hoeft niet langer bang te zijn onder een motorkap te komen: een van de collega’s van de bestuurster van de auto heeft de kat geadopteerd.

WCTV, via RTL nieuws