Websites die wel snorrr zitten

Zo af en toe vind ik een website die het vermelden meer dan waard is – vandaar hier een aantal websites die wel snorrr zitten!

 

La boutique du Chat

DePoezenshop.com is een nieuwe, Belgische webshop vol met kattengeschenken; van beeldjes tot bureau-accessoires. En ook mijn persoonlijke favorieten: beeldjes van Rosina Wachtmeister! Volgens zeggen van DePoezenshop.com staan er nu meer dan 1000 producten op de website; genoeg keuze voor een kattencadeau!

DePoezenshop heeft ook een fysieke winkel, in Oelegem, België, en is elke dinsdag tot en met zaterdag van 14.00 – 18.00u geopend (andere uren op afspraak).

Meer informatie
w http://www.depoezenshop.com
e info[at]depoezenshop.be

Adres winkel:
Achterstraat 5
B-2520 Oelegem (Ranst)
België

Pettube: alleen maar huisdierenvideo’s!

Een website als YouTube, waar video’s van gebruikers van over de hele wereld op staan, maar dan alleen over huisdieren: PetTube!

Er is een video van de dag, het is mogelijk om de video’s te beoordelen en te kijken welke video’s goed werden beoordeeld. PetTV lijkt een hoop op ‘The Funniest homevideo’s’ en bezorgt ook een hoop lachplezier! Honden en katten hebben een eigen pagina met alleen maar video’s over, en alle andere huisdieren moeten een gezamelijke pagina delen.

Dit zijn vrijwillige berichten over de gelinkte websites. Topkatten heeft geen banden met deze sites. Foto bovenaan: Wabisabi